Participă

Despre Connection 2014

Impact Hub Bucharest se află de peste 2 ani la intersecția dintre mediul de afaceri și societatea civilă, dintre antreprenoriat și mediul corporatist, dintre actorii din zona de impact social și cei orientați către profit. Această expunere ne-a permis să observăm îndeaproape cum multe inițiative cu potențial eșuează în a deveni sustenabile pe termen lung. Pornind de la aceste provocări organizăm și în 2014 Conferința Connection.

Ce își propune Connection 2014

Connection 2014, a treia ediție a conferinței organizate de Impact Hub Bucharest cu sprijinul Fundației ERSTE și al BCR, este spațiul de interacțiune conceput cu scopul de a prototipa idei ce conduc la acțiuni în cadrul unor alianțe mai mult sau mai puțin standard. Participanții din întreg spectrul socio-economic vor acționa în grupuri de lucru în jurul unor provocări cheie pentru a atinge obiectivele conferinței:

Pe parcursul celor 4 zile de conferință, agenda va fi compusă din intervenții plenare, conversații de grup și grupuri de lucru.

Pe scurt, prima zi își propune să aducă perspective diverse asupra unor transformări sustenabile, alături de elemente importante ce compun realitatea locală curentă a României – cu accent pe provocările economice și sociale. În cea de-a doua zi vom construi împreună – bazându-ne pe intervențiile primei zile – o înțelegere comună asupra provocărilor cheie intersectoriale și a modului în care fiecare dintre noi putem contribui la construirea de soluții sustenabile. Cea de-a treia zi este dedicată unui laborator practic de inovare pentru soluții în comun, urmată de planul de acțiune ce va închide conferința.

Connection 2014 este organizat de Impact Hub Bucharest în parteneriat cu BCR și Fundația Erste

Edițiile precedente

Connection 2013 | 14 – 15 martie 2013

Peste 30 de speakeri din România și din străinătate, profesioniști în diverse domenii, au împărtășit din practica lor pe parcursul celor două zile ale conferinței Connection 2013, cea mai mare conferință dedicată antreprenoriatului și inovării sociale. Programul a cuprins prezentări, workshopuri interactive, exemple de bune practici, precum și grupuri de discuții pe teme și proiecte concrete. Galerie foto.

Connection 2011 | 13 – 16 octombrie 2011

Organizată cu participarea a numeroși profesioniști de renume din domeniul inovării sociale din Europa, într-o manieră de facilitare inedită și cu un conținut creat prin aportul fiecărui participant, Connection a fost o premieră în rândul evenimentelor din domeniu din România. De asemenea, o premieră a constituit-o și mixul de participanți din zonele ONG, corporate și antreprenoriat care au lucrat la proiecte comune cu potențial de a fi dezvoltate în parteneriat, peste 60 de participanți fiind implicați activ. Galerie foto.